Perancang

Hai semua, nak tanya. Mommy prefer telan pil @ suntikan @ iucd @ rancang sendiri? Sy nak pasang iucd tapi kk utamakan mommy2 yg berisiko dulu, now on noriday pil. Baby baru 7bulan lebih. Sebarang pengalaman boleh lah dikongsi bersama. Terima kasih❤️

1 Balas

Hi Puan. Min cadangkan pakai nexplanon implant kalau ada duit lebih kerana peratus untuk melekat sangat lah nipis berbanding kaedah lain di atas tu (sebab min pon pakai implant ni😅)