Pasang IUCD

Nak tanya, boleh ke pasang IUCD dalam keadaan masih ada darah nifas? Actually ni anak second, dulu anak first rancang sendiri.. memang tak ambil apa² perancang keluarga .. #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

4 Balas

kalau nak pasang dekat klinik kerajaan nurse akan tanya dulu dah period atau belum sebab nak pasang iucd ni hari ke-5 period.. lagipun nak pasang iucd ni kena set appointment

tak sure. boleh tanya nurse kk yg jaga awk. sbb sy dah masa checkup baby sebulan doc tanya & bg tarikh appt sebulan kemudian.

12mo ago

boleh tanya nurse dulu ya. sbb sy pi pasang haritu mmg dah kering lama dah. cuma doc tak berjaya pasang laluan terlalu sempit. sy bersalin anak sulung & czer haritu. sampai berdarah teruk so doc bg tarikh next month pulak try lg

xpasti nnt tny nurse ok

xpasti nnt tny nurse