First time pregnant

Hai semua. Nak tanya, normal ke kalau suhu badan kita naik macam demam waktu pregnant? ?

25 Balas

Normal sis, kalau first pregnant ni kita akan rasa demam,selesma, tak berapa sihat untuk trimster pertama lah. Kalau trimster kedua ada okey2 juga.

normal sis. tapi panas dia bukan panas demam. ade beza. mula-mula maybe kit tak perasan bezanya. insyaAllah nanti boleh beza.

1st trimester sy selalu demam.. terus jumpa doc utk refer.. biasa dpt panadol jer.. ubat lain xssuai.. tahan selagi boleh..

Sy 1st trimester dulu badan rsa nk demam je. Pastu xlarat. Maybe perubahan hormon. Normal sy rsa

Normal sis. Banyakkan minum air. Saya sometimes makan jeli buah.. buat kat rumah

5y ago

Woww . Menarikkk .

Ya. Biasanya mcm tu..bykkan minum air putih

Normal sis byk kan minum air waktu siang.

Normal. Suhu badan saya sentiasa panas.

Normal, kite geng..demam on off..hehe

normal sis.. sy pernah gak demam..