Bra maternity

Hai semua. Nak tanya ada x cadangan untuk bra yang sesuai dan selesa untuk mengandung ni.

2 Balas

Cari size bra yg sesuai dgn sis. dan cup yg senang nak sua anak menyusu. Jika nak breast up. Masa nak menyusukan anak. Turun kan bra ke bawah biar brest kita ke atas. Itu salah satu breast kita tak kebawah.

5y ago

Kan senang cari bra yg selesa utk menyusu terus.. sbb makin rasa berat breast skrg ni 😄

Sy masih lg pakai bra biasa.. sbb kebanyakan maternity bra yg sy jumpa semua 3cangkuk 😂 xde ke yg 2cangkuk...

5y ago

Ow... kena gigih lagi mencari ni 😅