Rasa senak pakai bra

Hai ibu2.. sape mcm sy rasa senak sebab bra? Dah tukar saiz & wireless pun masih rasa ketat di bahagian ulu hati tu. Try maternity bra kat shopee pun rasa ketat kat lilitan jgk 😅 dah byk bra sy beli tp masih rasa xselesa. Boleh suggest x bra yg jenis mcmana selesa & maybe maternity bra yg best2 utk working momy.. sy 27 wks..

2 Balas

Hai awak , saya pun sama juga mcm tu . dari 24w sampailah skrng dah 31w pun rasa juga . saya pun dah mcm mcm bra guna tapi sama juga rasa senak tu , doc kata normal sebab baby membesar hehe 🤭

2y ago

alaa yeke... tp mmg xselesa kan. kalau boleh nak try bra yg boleh stretch dekat lilitan tp masih xjumpa yg sesuai.

sama la... dekat rmh mmg x pakai dah bra tu, tp dekat luar saya pkai bra yg mcm singlet tu 😁