maternity bra

tumpang tanya , Untuk mommies2 yang BF . Korang selalu beli maternity bra dekat mana ya yang murah dan berkualiti.

7 Balas

Sebelum ni saya pakai felancy rm29 satu. Pastu jumpa kat sh0p33 yang lebih kurang design rm7.40 je sis. Murah sangat tapi lagi selesaaaaa. Sis cuba cari n baca review. Kalau try beli 1 dulu pun tak rugi kalau harga murah camni ✌🏻

Sy firsy mom, beli shoppe.. sedap pun sedap pakai. Tengok kat kedai, brand sama harga beza rm 10 Tapi apapun ikut cita rasa sis kot nk pakai yg ada nama ke

Sy selalu pakai brand felancy beli kat aeon atau shopee search official shop felancy

Sy pakai hawanis exclusive best n selesa.. blh tgk kt IG

BMAMA and Pierre Cardin the best untuk saya

10mo ago

BMAMA awak boleh tengok kat website dia. Pierre Cardin dalam 100-150 tapi selalu ada promotion buy 3 free 2 macam tu so berbaloi sangat.

Sy suka pakai jenama shapee. Selesa