Maternity bra plus size

Hai nk tnye mummy yg plus size beli maternity bra dkt mne ye? Sy crik mostly kecik2 😭😭

8 Balas

sy beli kat shopee sis.. kt TikTok Pon ada.. tp Jenis lebih kurg je.. sbb xbanyk choice....sy perasan yg kalau maternity bra yg cantik² tuuu kata je plus size tapi Kecik jugak😂.tp sy borong kat shopee je lagi murah dr kedai. sy tgok kat kedai haritu 1 je dh 60+. sy tgok bra yg sama kat shopee Bru 19 gitu satu.

12mo ago

shopee : momohouse.. 1helai rm4.++ je.. dri anak 1st sy pkai yg ni.. skrg anak 2nd pun still pakai.. paling besar saiz 42..

Sy beli dkt tiktok @mamapapashopp sis.. situ byk info sekali dgn barang baby & mama

Beli kt shopee sis sy pun dh beli kt shopee

sy pakai bra extender je.

11mo ago

Sama! Memula saya perabis duit beli maternity bra, x tahan tiap bulan kena beli sbb lilitan makin berubah. So saya beli extender je.

dekat tiktok shopp