Mencari solusi

Hai semua mummy2...boleh share tak care2 tak nk bagi anak ngempeng??.. Sye tengah preg anak kdua skrang nie n ank sulung sya tgh blajar susu botol tpi bile nk tido dye slalu nk ngempeng dulu bru boleh tido n dye mmbuatkn saya rse tak selesa.. Jdi mcm mne nk buat yer mummy2?? Ade pengalaman mcm sye x??

2 Balas

My personal experience baby mmg kuat sgt ngempeng. Sy ajar dia puting, and sapu essential oil gentle baby dr YL. alhamdulillah dah tak ngempeng sekarang.