menyusu time prenggnt

boley ke kite menyusukn anak sulung ketika tgh prenggnt ? ank sulung skrg 1 tahun 9 bulan . dye tk putus susu badan lgi tpi dye cume susu time dye nk tido mlm saja mcm mne yaa

2 Balas

Ade tanya misi tak yang cekup tu? Saya rasa takde masaalah apa2 yg penting baby cukup susu berat badan naik. Kalau rasa susu kurang makanla milk booster.

2mo ago

Bole yunk klau kandungan tkde masaalah. Cth mcm beerat awak tk naik ke, rse lemah bdan time menyusu tu bermakna ank kne cmpo susu sbb risau tk cukup susu. Bby dlm kndungan pon prlukan nutrisi

Boleh dengan nasihat doktor