Hilang Loya After 7W

ibu2 sekalian, normal ke hilang alahan selepas usia kandungan 7 week. risau sbb biasanya alahan saya teruk, mual, muntah, anemia, sakit2 badan, tpi pagi ni mcm hilang plak semua alahan. ada apa apa ke dgn baby? saya tk pergi checkup lgi. ingt nak pegi time usia kandungan 9week. #firstmom

1 Balas

Ada yang cakap alahan ni berkaitan dgn kesihatan baby. Saya tak pasti yang tu sebab sepanjang pregnant saya takde alahan. 7week dah boleh gi scan tu, lepas tu boleh terus call kk mintak appointment bukak buku pink. Kadang kk bagi lambat due date bukak buku sebab ramai bukak buku situ