Tips bersalin

hai semua. if tak keberatan, boleh tak saya nak minta tips bersalin normal drpd ibu-ibu yang berpengalaman? 😁 saya dah nak masuk 39 weeks ni, and first time nak bersalin. rasa nervous sangat tapi at the same time excited 🥰

10 Balas

Sy buat macam2 keje berat pun still baby lambat nak keluar. Nak jugak keluar 40w1d 🤣 takpe pujuk2 baby ye 😁

3y ago

Anak sy dah 1y2m 😁 ni baru nak masuk no 2. Takpe tak lama lagi baby keluar laa tu 🥰