Bayi songsang 21week

Hai semua ibu2 .. saya baru lepas scan ..bayi saya sonsang 21week ..adakah dia akan kembali normal nak dekat bersalin nanti? Now baby 21week 482gram 🤲🏻 Boleh share pengalaman tak ? hehe

1 Balas

Hi Puan. tak boleh cakap kategori songsang lagi. sbb Masih awal. baby Masih ada ruang yg Luas utk berenang dalam air ketuban (Rahim ibu). biasanya 36 weeks ke atas adalah posisi muktamad baby. rajinkan bersujud (lama sikit), Dan doa supaya dipermudahkan. semoga dipermudahkan urusan Puan 😊🤲🏻