21week pregnancy

Saya dah 21week tp mmg kuat rs sekali kena debuk ngn baby dalam perut? Sampai terkejut time tgh keje 😂 #21week

3 Balas

okla tu,saya lagi tak taw nak cakap apa..dua hari lepas bila baby tengah gerak saya pegang perut,bila saya pegang dia tak nak gerak..dua hari macam tu,dalam hati fikir..kenapa baby macam ni..merajuk saya selalu kacau ke apa..ahahahahaha..sebab saya selalu goyangkan perut time dia tidur..heheheheh..saya suka usik bagi dia gerak..tapi hari lain ok lak..hehehe..pandai dah dia dalam perut ajak gurau..

3y ago

aah,sangat..lagi buat tak sabar nak suruh keluar cepat² tapi risau sebab dia dah besar dari weeks yg sepatutnya..huhuhu..

tu dia baru tendang. belum dia menggeliat.. mcm ditarik kulit perut 😂😂 sakit tak terkata ya 😆

normal.ehehe

3y ago

Hehe ok sis Kalau dah 30wks ke atas xtahu la cmne sakitnya tu😅