6 bulanb perut masih kecik

Hai semua, hari ni baru faham perasaan mum2 yang selalu tulis kisah ni. Mmg betul la emosi terganggu teruk bila org tegur perut kecik. Alahaiii mcm mana nak overcome dgn org2 menegur ni ya 😬 diorg ni tak faham ke emosi preggy mommy ni emosi lain macam. Adik ipa tegur kenapa perut kecik 😖 nak fahamkan org mmg susah kan hmmm

2 Balas

hai..rasanya sis yg kena kuatkan minda dn hati untk tidak terasa dgn teguran org🥰 org2 tu suka2 sja tu tegur main lepas..xkisah nya prasaan org..jadi sis kalau ditegur lagi, sis senyum sja dn jawab..xpa perut kecik,asal baby sihat syukur sudah😅 sya pn yg baru 3 bulan lebih ni ada yg gatal mulut tegur, 'eh,kecik nya perut mcm x pregnant'..jdi sya jwb ' kenapa ya, ada kekurangan klau prut kcik ? 😅 diam trus..😊

saya pernah alami. orang cakap perut saya kecik , tak nampak mengandung 😂 bile saya tanye doktor ngan nurse. diorang kata da badan saya kecik. so kecik la perutnye mase ngandung 😂 hahaaa.. takpe. abaikan ape orang nak cakap. janji mase doktor scan..doktor kata baby normal tu..okay la. kalau baby kecik...doktor boleh tau melalui scan. so jangan risau..