Minta Pendapat!

Hai semua. Anak saya kena ruam2 merah macam dalam gambar. Kesian tengok. Apa perlu buat untuk hilangkan ruam ni ya?? Kalau biarkan je lama x nak hilang?

Minta Pendapat!
50 Balas

anak sye kene mcm ni jgk , sye bg mandi air suam je dua kali sehari , takpakai ape2 produk alhamdulillah hilang , kdg2 bby keluar mcm ni sbb sensitiv dgn losyen atau sabun ,

Jngn bg tempat yg kne to basah.. berpeluh ke.. biar kering.. sy letak bedak.. esok Nye kurang.. klu trok sngat blh bli crem kt farmasi kata je utuk ruam baby Ada Jual..

Adakah anak anda makan ubat yang tak sesuai? Check with doctor. Sapu cream and lotion. Kids learning tips: https://learning.covoji.com/category/english/

Guna yg nie kak... Anak sy pun sy bg pakai nie... Alhamdulillah dah ok... Berminat pm akk nie 011-1236 3621 syafinas... Org dewasa dan kanak2 pun boleh...😊

5y ago

Kesian anak tu. Ni produk dewasa. Bahan apa ntah dia guna kita taktau.

My baby pun kena last time ..I use brand Ezerra by HOE for his skin care.. baby shampoo, lotion and cream semua Ezerra.. berkesan for my baby.

Bawa ke klinik. Jangan sapu cream sebarangan. Boleh jd mkin memudaratkan. Doc lebih tahu level ruam dan ubat y sesuai

Bepathen sangat bagus.. haritu anak saya jdi mcm ni lgi teruk dari ni... Sapu bepathen tiap kali lepas mndi ..3 hari ja dah ok balik

Lap2 pakai air sis.. letk bedk sjuk ke. Mcm sy ank ruam truk smpai mcm brnanah sy ltk krim herbal blend shaklee ank serasi

Skrg musim panas, klu siang boleh elakkan pakai bedung,wrap bhgian tangan baby je spy dia x tkejut² time tido.

Anak sy klau kne ruam pkai tepung ubi tu sje ubat dia.. Klau melelas pn pkai tepung ubi😊dua 2ari dh alok