Cara hilangkan ruam pada perut

Baby saya dah masuk 5 bulan dan sekarang ruam makin banyak dekat perut dia. Merah². Boleh minta any tips dari ibu2 semua untuk hilangkan ruam2 ni?#firstbaby #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #bantusharing

Cara hilangkan ruam pada perut
2 Balas

sapu nipple cream, anak saya kalau ruam saya sapu nipple cream. tak pun tepung ubi, tepung ubi pun kalau melecet ke ruam ke boleh juga

2y ago

sis pakai apa tuu?

Baby sy pernah jd mcm ni lepas sy tukar minyak telon dia. Sy stop terus dia ok…wallahualam taktahulah kalau kes sama

2y ago

Awak.. nak tanya. Lepastu still pakai minyak telon ke tak ye? Sebab bb saya pun jadi macamni. Baru hilang ruam. Nak tukar minyak telon tapi takut naik ruam lagi. Awak pakai minyak telon apa ye? Atau tak pakai dah?