Ruam di kepala dan belakang badan

Macam mana nak hilangkan/kurangkan ruam ni ? Kesian tengok merah mersh lagi2 time panas 😭#firstbaby #pleasehelp

Ruam di kepala dan belakang badan
2 Balas

Sebaiknya jumpa Dr pakar kanak2 dulu..tp ank sy hritu sapu Bepathen dan Alhamdulillah semakin kurang.

1y ago

Doc kata buka eczema , mungkin alergic dengan lotion . Tapi saya dah cuba sapu lotion snow white , so far merah2 tu dah takde dah . Harap2 nya lotion snow white tu sesuai lah dengan kulit dia and hilang ruam2 tu

Puan dah jumpa doktor?

1y ago

Hmm dah jumpa doc dah , doc kata bukan eczeman . Mungkin kulig baby sensitif dengan lotion sebab saya letak lotion kalau lepas mandi 👉🏻👈🏻