TAK BOLEH BAU BADAN SUAMI!!

Hai semua, ada siapa2 alami masalah mcm saya ke? 10 weeks kandungan sekarang,, bila suami mendekat, sy akan menjauh sbb tak boleh bau badan dia. Rasa berdosa pon ada.. sedih pon ada.. 😭😭😭 tapi mmg tak boleh bau nanti nak muntah..😭😭😭😭

11 Balas

saya ada juga alami tapi on off. ada masa ok ada masa tak boleh bau suami. mujur suami memahami dan saya pun bagitau bukan tak suka dia dekat cuma alahan masa tu (1st trimester) kadang tak boleh bau dia. kesian juga kadang malam dia tidur bilik sebelah bila saya cakap bau busuk loya nak muntah. bila ok tidur sama macam biasa. biasa la tu sis awal awal. cuma kena bagitau suami la takut suami salah faham pula. nanti dah masuk 2nd trimester biasanya alahan semua tu akan beransur pulih.