Alahan bau suami

Hi mommies. Saya ada google preggy mummy still boleh “bersama” suami. Tapi kann sy alahan bau suami😂nasib suami memahami. Ada siapa2 sama mcm ni tak?😅 #sabaryasuami #First_Baby

7 Balas

sama sis.. sy mmg alah bau suami 😅 lama juga tido asing, sampai suami ulang alik mandi.. tukar perfume nak bagi serasi dgn sy.. sampai kereta suami pun saya tak boleh naik 😂 sbb ada mcm bau dia yg sy tak suka

skrg alami.. rase loya pening mabuk2 bile bau suami kat sebelah. 20minggu tapi masi rase loya2. kadang dr jauh pun terbau2 bau suami mcm rase tak selesa tapi sy tak cakap pun kat suami. 😩

sy pernah lalui... x blh bau suami. Alhamdulillah suami fhm sgt.. tp suami sy dpt petua, suami kna pki kain batik isteri... x sgka suami ikt petua tu dan sy slowly blh dkt dgn suami.

sy pernah dlm sminggu dua xmau dekat suami sy ckp dia busuk padahal dia baru je lepas mndi😂😂.. lepas tu nasib baik dh ok..

sy blh je bau suami cuma xblh dgr suara dia menyanyi, ckp xpe plak..hahaa ..

alhamdulillah sy suka sgt bau suami. cuma kami pjj tak membenarkan hihi

ye sy dlu cm2 sis..nrmal..smge dpmdhkan ye sis