TAK BOLEH BAU BADAN SUAMI!!

Hai semua, ada siapa2 alami masalah mcm saya ke? 10 weeks kandungan sekarang,, bila suami mendekat, sy akan menjauh sbb tak boleh bau badan dia. Rasa berdosa pon ada.. sedih pon ada.. 😭😭😭 tapi mmg tak boleh bau nanti nak muntah..😭😭😭😭

11 Balas

terbalik .. saya pulak suka sngt bau suami .. asyik nak berkepit je .. 🤣🤣

2y ago

sme mse sy pregnant bby boy mmg xleh pisah ngan husband, die g kje 8j pn rindu.. haha klu bby girl xleh dekat ngan die plak.. bau, dok sblh pn rse nk muntah 🤭