TAK BOLEH BAU BADAN SUAMI!!

Hai semua, ada siapa2 alami masalah mcm saya ke? 10 weeks kandungan sekarang,, bila suami mendekat, sy akan menjauh sbb tak boleh bau badan dia. Rasa berdosa pon ada.. sedih pon ada.. 😭😭😭 tapi mmg tak boleh bau nanti nak muntah..😭😭😭😭

11 Balas

hehe sme la.. mmg xleh bau n dekat lgsung ngan hsband.. sy blik umah mak sy 2 mggu kat smnanjung sbb xthn sgt, sy dok srwk sggup nek flight dgn pening² mual dgn ank kecik 2thn, dok jauh rse lega.. haha 2nd trimester dlm mggu ke 14/15 cmtu bru la okey dh bleh dok dekat ngan die.. mse pregnant ank no 2 girl dlu cmni gak.. yg ni pn girl la jgk kowt sme jer pembawakan nyer..