Berat baby dalam kadunggan 1.6kg saja saya nak tahu minuman apa yang boleh naik kan berat badan bby

Hai selamat pagi....semalam saya jumpa doktor pakar di kk likas sabah dia scan dia cakap baby sya baru 1.6 kg saja..Sedangkan sekarang saya sudah masuk 8 bulan boleh beritahu apa2 minuman tak untuk naik kan berat badan baby dalam kadunggan..dia bagi saya tempoh sampai 31/3 ini kalau scan lagi masih juga kecil dia cakap dekat saya dia terpaksa suruh saya bersalin awal....sepatut nya udet saya 5/5/2022

12 Balas

kena minum susu...

Susu