darah rendah

hai selamat pagi momy saya nak tanya tekanan darah dgn hb tuu sama kaa , sbb saya kerap pening sejak2 dh masuk 5bulan . tekanan darah masih 90/60 dari minggu lepas jaa .. dan kt kertas tuu nurse ada tulis ada tanya IE apa maksud ya..

2 Balas

Nnti klu sis g kk chckup bgtw nurse tw ..jgn bia2kn.. sbb klu hb low..bhya tuk mommies also bby... Jg dri bebaik k..jgn stress2.. just relax n njoy ur pregnancy🤗😉✌

Beza tu hb ngan tekanan darah.. hb tu bilangan hemoglobin dalam darah..