Tekanan Darah Rendah

Hari² kena cek BSP 2 hari ni cek kt farmasi 2 hari ni juga,Tekanan darah asik rendah 90/60. Ibu² pernah x alami. Kalau cek kt KK.Nurse /Doktor akan kata apa kt kita ? Normal x? #esok_ke_kkia #37w4d#ingintahu #seriusnanya

2 Balas

KELEBIHAN TAMAR MILK UNTUK IBU-IBU MENGANDUNG & BERPANTANG PERLU TAHU!! 1-Susu badan bertambah 2-Morning Sickness (mengurangkan alahan ibu mengandung) 3-Menambah kalsium, bagus untuk tulang 4-Amalkan seawal kehamilan, skin baby pun cerah & mengurangkan risiko penyakit kuning 5-Memberi tenaga super power, ibu-ibu tidak lesu & bermaya. 6-Rasa kenyang & bagus untuk amalkan diet yang sihat, ibu berpantang pun cepatlah kurus 7-Skin lembap & lebih cerah. 8-Boleh naikkan HB low 9-Sesuai untuk ibu hamil yang ada GDM 10-Mengelakkan risiko Kolestrol ttinggi

90/60 tak rendah