tekanan darah

tekanan darah normal berapa ya mommy ?. sbb nurse ckp smlm tekanan darah sy tinggi . sy pun pening masa bln lepas checkup dgn nurse lain tekanan darah 112/75 tkde pun nurse ckp apa2 #ingintahu

tekanan darah
4 Balas

Normal sis.. Kalo sis tgok buku sy xpnh bp bwh dr 140, smua tinggi, smpai kena jumpe doc pakar.. Bila check xde darah tinggi pom, masuk air, bacaan bp laju je turun. Sbnrnye sy bdebar je, tu jd bp tinggi.. Huhuhu

7mo ago

Hi saya pon kena jumpa doc pakar minggu depan sbb darah tinggi. Nak tanya doc tu buat apa je?

Gambar yang sis tunjuk normal. 😊

1y ago

sy pun pening nurse ckp tinggi

Sy share lagi.

normal