JERAWAT PASIR

Saya pregnant baru 5wks. Normal ke jerawat naik banyak kt muka. Tapi halus2 je bkn jerawat batu.

3 Balas

hai sis..mau tanya..usia kandungan dikira dari hari pertama last period kan..sy last period 13/6..kalau pregnant, sepatutnya sdh 5w..tpi bila check upt, negatif..lewat seminggu sdh x period sis check upt pd minggu ke berapa baru line terang?

2mo ago

Sy haritu 4w. Sis cuba tggu mggu dpn cuba lg check upt. Kalau period teratur.

Saya bukan jerawat pasir mak pak dia ikut sama naik 😂

normal. 2nd trimester akn slow2 hilang