Kali prtama.anak prtama

Hai saya nk tyn..klu nk buat buku pink tu. Kena tgu brpa bulan y blh..ke kena p scan dlu..tak tahu nk buat mcm mne

Kali prtama.anak prtama
18 Balas

Jgn lebih 12weeks.. saya buka masa 6weeks. Bole try call kk dulu kalau nak kepastian

Sya dlu 5minggu, buka buku pink sdh... Tp itulah ikut mn2 klinik d mn kmu berada.

Sbaiknya buat awal. Sy buat bku kk waktu 7-8 week. Tu pn dh kena mrh sbb lmbt.

12 week kebawah dh kna buat , klau lebih dia mrh klau ank first🔥

Sebaiknya buat awal spaya dapat pantau bby dlm kendungan🤗

Better scan dulu utk confirmkan then g buka buku kt kk

sy bukak pada week 10

Tahniah