Buku pink

Nak tnya selalu nk buat buku kena tgu brapa mggu ya? 😊#1stimemom #advicepls

18 Balas

Sekarang nie kena bookin pkai doc app utk buka buku di kk mcm sy xtau terus pg time 12 week da kena install apps tu n booking kena tggu almost sebulan jgk br dapat appoiment . Musim2 pkp kan mmg susah skit sbb kk nak kurgkan jumlah org yg dtg tp xpe dorg xmarah n phm je mcm sy da 16 week br dapat buka n mostly dkt sana mmg perut da nmpk br dpt buka buku mcm sy😍

Sy pergi klinik masa 10 minggu, bawa scan dri swasta tunjuk dkt nurse.. Nanti dia akan bagi tarikh appointment untuk buka buku pink.

And make sure call dulu kkia. Sebab sesetengah kkia akan suruh ambil tarikh appointment dulu untuk buka buku tu.

kena tanya KK yg brdekatan dgn rumah. KK saya 6 minggu dh boleh bukak. ad yg KK suruh tunggu 8 minggu.

Call kkia dan tanya mereka. Ada yg perlu buat booking di klinik tersebut, x boleh booking melalui telefon.

saya punya 3 bulan, baru misi suruh datang klinik buka buk pink.

6week pergi je. nanti diorg akan buat appoiment.l untuk dtg semula.

sya 3jam....rasa nk lempang doktor tue...sya p swasta je.....

Baik . Terima kasih mommy to be smua 🥰

8 mggu keatas dh boleh buat bku... #TAPSupermoms