scan + buat buku merah

Assalamualaikum....just nk tnye b4 buat buku merah tuh better p scan kt swasta dulu or mcm mne yer...sbb simtom mual tu xde sgtlh...then brp mnggu boleh untuk buat buku merah...klu ikut kiraan sy skrg 8 mnggu 4 hri...so mcm mne yer..boleh bg pndgn tak?

2 Balas

P buat terus pun xpe.. Sy buat buku time 7 weeks. Dh ckp dkt nurse scan dkt swasta.. Tp dktor scan lg skali time tu. Sbb time scan swasta tu sy p time minggu ke 5. Nmpak kntung je.. 7 weeks tu dh blh nmpak jntung.

mcm sy, scan dulu then baru bkak buku.. kkia pakai gmba scan yg kita scan.. dye x scan lain pn.. 😅

4y ago

wc