Persoalan tentang UPT

Hai.. saya nak tanya, saya pakai UPT yg ni, okay ke?? Saya beli kat Watsons.. 2 hari lepas, saya test, dapat 2 Line.. saya kira tarikh, hari ni baru masuk 5 minggu.. awal lag kalau nak check kat klinik.. tapi saya risau UPT brand ni tak okay.. takut false positive ke apa... nak kne try brand lain ke?? Ada beza ke dgn UPT brand2 lain n jenis2 yg lain?? Tq in advance

Persoalan tentang UPT
12 Balas

sy beli brand murah je, harga rm5 sbb farmasi nk hbskn stok, beli pn sebagai lngkah berjaga je, bkn nk pregnant....beli 2 dh murah...pakai yg tu je cek, laju je naik 2 line ni

Brand nie ok.. trusted... sye pun gne yg nie dlu.. klu nak checkup klink mostly 6-8 weeks.. 6 week bley nmpk kantung & janin (ikut org).. 8 weeks da bley dgr heartbeat..

9mo ago

Btol, antara brand yg boleh dpercayai. Sy pon guna brand ni jugak utk check pregnancy hrtu, laju je naik double line. Bila pg scan mula2 memang nampak kantung je. Repeat bila 8-9 week mcm tu br nampak janin n ada heartbeat. Now dh masuk 30 week pon.

brand ni antara yg trusted dan reviews banyak kata elok. tapi saya tak pernah guna. betul awal lagi nak check up. seeloknya tunggu 8 minggu nanti gi check up.

masa anak first dulu pun guna ni mmg trusted .. saya pun baru check untuk second baby semalam double line jugak ❤️

Saya pakai je apa brand asalkan murah. Trusted ke tidak tak kisah.. Semua result okay takde yang salah. 😆

ok je brand nie..sis gune brand nie jgk..n now dh 31w..insyaallah due date bln 2 nnti..

Kalau tak yakin boleh jer try clearblue pulak. Clear blue lgi accurate.jangan pening2

kalau rasa nk try lg dengan brand lain ameklah masa lg sminggu or 2 mggu....

sy pernah guna brand ni, okay je. tak yakin, beli brand lain.

saya pernah pakai brand ni. mengelirukan sikit. better dip n tell