Upt ni okey ke?

Hai mommy, sy nak tanya upt brand ni okay ke? Sy beli dekat shopee, sy ada terbaca post mommy yg mngatakan upt brand ni tak berapa ok.

Upt ni okey ke?
2 Balas

Sy beli yg ni buat stock byk2 murah klu harap beli di mall harga jauh beza . bagi sy upt mana2 ok je Cuma line tu clear ataupun Tak. sometimes line clear ataupun x mengikut weeks of baby . klu cm weeks bru lagi mgkin line sedikit kabur. tpi kalau nk kepastian yg mengikut month boleh beli yg clearblue. klu sy nk kepastian mmg ke klinik swsta utk scan baby terus.

2y ago

ouhh okay mommy, thanks ya

brand ni scam...sy try test kat ank laki sy umo 5thn naik double line ..beli kt shoppee jgk...