UPT SAMAR POSITIF ATAU NEGETIF

hai ibu2 nak tanya Betul ke upt brand ni scam ? saya dpo 12 upt samar2 macam ni kira 2 line ke atau tu garisan Upt ? ada kata upt brand ni scam orang kat rumah banyak brand ni je due period lagi 3 hari , terima kasih#bantujawab #ingintahu

UPT SAMAR POSITIF ATAU NEGETIF
3 Balas

saya taktau lah sbb saya dah turun darah tapi awal sehari pulak 14/8 pelik upt ni samar2 lagi ke mmg brand ni selalu naik line 🥺 hmmm sbb period saya tiba 2 hari je .. ni hari ke 3 dia sikit2 macam dah nak stop

kalau awak mmg follow ovulasi dan period awak mmg cycle 28 selalunya insyaAllah positif, sbb sy dpo 11 pn dpt first pudar dpo 14 bru nmpak makin pekat 2 line sbb mmg due period kan

Check lepas due period kalau taknak pening.

1mo ago

ok baik sbb just nak kepastian upt ni betul atau pun tak . sbb saya ada pcos .. 2 bulan lepas sayaa tak menjadi tu sekarang saya berjaga2 .. kalau ada Alhamdulilah ☺️