Darah tinggi

Hai saya nak tanya.. klau mule2 kita buat buku pastu kene detect ada darah tinggi .. lepas selang sehari cek bp .. darh tinggi dah xde.. nanti klau kita bersalin mcam biase ke.. Firstime bp tinggi.. boleh tau

2 Balas

hi mommy. bersalin mcm biasa maksud mommy macam mana? normal dan czer? selalunya cara bersalin akan di decide dgn keadaan kesihatan mommy dan baby sehingga due nanti. saya pernah ada masalah jantung masa umur 15 tahun dan sehingga sekarang ( ambil perancang ),saya akan bagitau nurse dan doktor ttg keadaan sy. 2x bersalin cara normal dengan iol dan sekali cara normal spontaneous delivery. semoga mommy dan baby sihat semuanya ❤

2y ago

aminn terima kasih mommy❤️

ingin tahu