Adakah bleeding ?

Hai saya nak Tanya. Haritu saya ada keluar coklat then Pi klinik dokter bagi ubat kuat Rahim. Dalam sehari 2 macam tu keluar darah macam uzur. Tak banyak macam aliran biasa je. Saya perlu ke hospital terus ke atau tunggu habiskan ubat tu dulu. 🥺

2 Balas

Hai, bleeding la tu sis namanya. Ubat kuat rahim tu nama Duphaston? Kalau dh dpt ubat kuat rahim x perlu pergi hospital sbb hospital bg ubat yg sama juga. Habiskan & jgn skip mkn ubat. Bykn berehat. Kalau lps habis ubat pun masih bleeding boleh pergi hospital. Sy pergi hospital at 10 weeks sbb bleeding hitam. Dr bg Duphaston mkn selama 2 minggu. Alhamdulillah kandungan selamat, skrg umur dh 4 bln.

2y ago

Alhamdulillah ada heart beat. Semoga selamat babynya.

kalau bleeding ni better terus pergi hospital

2y ago

oke baik terima kasih