Spotting coklat selepas bersama

Nak tanya puan2 semua ada tak pengalaman keluar spotting selepas bersama suami sewaktu mengandung.. sy pregnant 5 mnggu lepas bersama keluar spotting warna coklat kehitaman.. jumpa Dr, Dr kata ada cedera di muncung pakal rahim and Dr bg ubat kuat rahim.. Dah 4 hari still keluar lagi spotting hitam tu besar duit syiling 50sen macam tu.. Ada tak puan2 pengalaman macam saya? Lama tak darah tu keluar? #ingintahu #2ndchild

1 Balas

Sebab tu tak digalakkan bersama awal trimester. Saya taknak bg awak baca cerita yg buruk2. Jadi awak banyakkan bed rest & consume duphaston tu ya