keluar lendir coklat minggu ke-20

salam, saya ada keluar lendir coklat macam tanda2 nak bersalin tu tapi saya baru masuk minggu ke-20. adakah normal? minggu lepas pernah keluar then doktor bagi ubat kuatkan rahim, takde apa dah. harini keluar lagi. saya risaulah 🥺

3 Balas

Tak normal. Ubat kuat rahim tu awk dah habis makan ke? klu dah habis p jumpa dr balik, asl ada spotting coklat spnjg mngandung mmg ancaman kguguran. Smoga dipermudahkn

Sis prgi hspital balik, doc akan cek.

mcm mana skrg sis? okay ke?

1y ago

doctor cek pakai mulut itik ke? sy db la keja bz nau . kalau sgt letih, sy perasan mcm ada coklat. tak tau la spotting or kotor sbb lmbt tuka panty.