masih kuning 1 bulan

hai saya nak tanya , ada tak yg anak dia masih kuning walaupun dah sebulan lebih ? tapi berak kencing ok ja . kenapa ya ? saya dah buntu laa . risauu . esok nak kena p hospital ambik darah dia untuk check takut ada masalah hati ka apa . macam2 dah buat tapi masih ada kuning . tengok dekat hujung mata dia masih ada sikit2 , tekan muka dengan belakang diapun naik kuning lagi . hmmm . risau kalau ada masalah lain 😔

13 Balas

cuma bagi mandi dengan air daun kucai..anak2 sy ada jugak yg susah turun kuning,lps bg mandi dgn daun kucai baru turun kuning..sekadar ikthiar