kuning baby

tentang kuning baby . nak tnya bole , kalau bby kuning dia kerap susu kuat kencing tapi dia tak berak. kencing ja bnykk setiap kali tukar pampers .tak berak baru sehari normal ka tu.

2 Balas

kena keep bagi susu untuk dia berak jgk , sebab berak tula yg akan kurangkan kuning, kalau x berak nanti kuning x turun, jd keep bg susu je berak kena tukar warna dri hitam-kuning hijau mcm tu

7mo ago

awak kena bg cukup susu kat dia.sy darah o anak dari 175++ 3 hari ulang alik klinik check kuning td tggai 86 mcm tu ,dr ckp ok sbb trun bnyak lagi sbulan baru dtg😊alhamdulillah

Ttg kuning baby mesti ada berak. kuning baby dah turun okay?