masih kuning 1 bulan

hai saya nak tanya , ada tak yg anak dia masih kuning walaupun dah sebulan lebih ? tapi berak kencing ok ja . kenapa ya ? saya dah buntu laa . risauu . esok nak kena p hospital ambik darah dia untuk check takut ada masalah hati ka apa . macam2 dah buat tapi masih ada kuning . tengok dekat hujung mata dia masih ada sikit2 , tekan muka dengan belakang diapun naik kuning lagi . hmmm . risau kalau ada masalah lain 😔

13 Balas

sama la harini anak dah hari ke 27 bacaan kuning tak turun tak naik stuck dekat 193 - 194 mcm mcm jugak dah buat

8mo ago

mommy cuba mandikan dgn buah kundur pagi dan petang,ikthiar jg batang bakawali@ akar seruntun,getah tu sapu kat tapak kaki, banyak2 cara sy dh pakai combination ni tersangat la mujarab, kuning degil turun drastik..

Dah try mandi kan baby dengan buah kundur ..

cuba sis mndikn baby ngan air perisa ros