Scan 6weeks

Hai… saya dah 6weeks preggy… Nak tanya adakah ni waktu sesuai untuk first scan ? Biasa 6weeks dah nampak janin ke ?

15 Balas

Sy pregnant 6 week..ok ke kalau ada rasa tidak selesa di bhgn bwh perut?perut pun selalu cramp...

1mo ago

boleh share Tak Rasa cramp perut Rasa Macam Mana yerr @ Lebih Kurang rs masa memulas kat ari2 ker mcm Nak senggugut period... sbb Sy pun br 6 weeks first baby Cuma blm scan lagi.. harap ada yang sudi sharing,,