Mengandung

Hai , saya dah 6bulan berkahwin tapi masih belum dikurniakan zuriat .. setiap bulan kadang2 saya cek tp negative juga . Apa yang perlu saya lakukan untuk segera punya zuriat.

44 Balas

Sabar sis... Sy dulu lepas 2 tahun kahwin baru pregnant.. Ada zuriat, itu rezeki dr Allah... Belum ada zuriat pun rezeki dr Allah juga.. Sis ikhtiar je ye.. Jaga pemakanan, jgn stres, jgn terlalu penat, yg pnting sntiasa doa yg baik2.. 6 bln masih awal lgi tu.. Ada org yg dah 7 thn kahwin baru pregnant 😊