Macammana nak tahu baby bergerak?

Hai. Saya baru 15 mnggu. Ada dua tiga kali saya rasa macam "meletus" angin dalam perut. Itu tanda baby bergerak ke? Atau macammana cara nak detect? 😅

2 Balas

enjoy jee .. nantii lama2 boleh bezakan . awal2 konfius lagi antara angin ke baby gerak. saya awal2 rasa macam 'tickle2', geli2, rasa ada gelembung udara. seminggu lepas tuu boleh beza dah antara dia punya pergerakan or usus kita yang gerak.

Sy dpt rasa masa 16w. mcm angin Lalu je. bila dh masuk 20w bru kuat sikit. masuk 30w senget2 perut²

3y ago

Sy memula rse mcm perut krok2 lapar je. dh lama bru perasan bby gerak..