Baby bergerak ke?

15 week dah boleh rasa baby bergerak ke? Sbb pagi tadi rasa mcm ada geraka dkt perut nk kata angin,bukan angin,taktahu nak cerita mcm mana,tapi sekali je dia bagi,rasa gerakan tu sikit je tak kuat mana

8 Balas

Mungkin yer sbb sy dari 14 weeks lagi rasa mcm tu lagi ii mlm nk tdr..mcm sekarang baru 17 weeks tp berketul lain mcm dah..nurse pun terkejut..cuma dia x rasa kuat laa kan

10mo ago

Sama laa..first mom jgk tp bila g checkup suka tnya doc macm ii?

haa sama la saya skrg 14week ada rasa gerakan halus tapi tak kuat . dia rasa denyut2 gitu hehe

mybe kot..sbb sy dari week 14 dh dpt rase tp kdg2x..die mcm rase denyut2 cmtu..

yup sbb sy pn tido mlm dok rasa dh pegerakan bby???

sy pun sama dia mcm rasa ada bubble mcm geli2 plak ?

Usia mcm ni kalau rs gerak mmg mcm angin2 je

aah mmg ada gerak tpi geli² jee

bby tgh menari la tu sis ?