gerakan bayi

macam mana nak rasa baby bergerak. currently 18w5d, and first pregnancy, so xtau nak detect baby tu bergerak or menendang. #firstbaby #firstmom

2 Balas

sy 21week baru rasa sis, tu pun kena tendang baru rasa , yg slow2 xrasa.. masa 19week nurse cek perut bby dah start tendang pun sy xrasa, nurse yg rasa 🤭 sebenarnya xtau macam mna rasanya kan, ank first pulak.. sabar ya , masanya akan tiba nnti..

18w awal lg. Usually 20w above baru blh perasan, tu pun cuit2 sekali dua dlm sehari.