Baby kick atau angin ?

Hai . Saya 21w . Sekarang saya rasa mcm dush jentik ketuk seakan2 macamtu . Macam angin kentut dalam perut pun ada . Taktau nak describe camna . Sebelum2 ni saya cuma rasa mcm geli2 ja di perut . Sekarang malam2 lagi aktif rasa ketukan tu , sebenarnya tu baby kick atau saya yg angin ya ? Anak pertama so taktau

10 Balas

sma la sis.. sy pun firstime mengandung tak tau sma ade baby kick atau angin.. rasa mcm tu juga .. malam aktif btul dia ... 😂😂 due bulan 2 thun depan kan ?

2y ago

Ya sis , saya 14/2 . Valentine , bercinta betul baby saya 😂