gdm on diet

Hai sapa kat sini alami gdm on diet?? Share la cara pemakanan nk bg maintain hihi..n sapa yg bpengalaman yg dah bersalin selalu dgr baby besar n bsalin ceaser betul ke mommy mommy sekalian?isau pulak saya dgr mcm mcm pasal gdm nie ?

8 Balas

saya pon gdm. saya mkn apa nak jgk.. fast food tekak xlalu nak mkn... burge tepi jalan tu tetibe teringat2 hari2 hhehe.. selalu 2hari nak buat bsp baru saya on diet gdm.. mkn saya hari2 ambik nasi dlm kuatiti sedikit mcm pakar jelas kan kene sukat pakai cawan tak boleh byk...