Serba tak kena hamil ank kedua

Hai salam sejahtera sy skrg hamil ank kedua tetapi kali ni rasa mcm serba tk kena tido mlm tk blh, lapar tp bile makan nk muntah badan rasa agin normal ke ni...masa ank pertama gagah perkasa.

7 Balas

normal sis..sya pon sedang alami jgk nie..tpy sya start pkul 4 smpai mlm akn rasa tidak selesa..perut lapar..bila mkn akn muntah..ank first dulu teruk jgk alahan..skrng alhmdulillah dah 13 week..insya allah esk bru dpt tarikh untk buka buku pink..hampir 1 bulan booking

normal sis..Saya yang mengandung nak masuk anak ketiga nie pun banyak baring dari buat kerja.Alahan jangan cakap sampai keluar masuk wad😅.Lain anak,lain pembawakannya.Moga dipermudahkan ye

samaaa..perot rasa mcm tak selesa je bila nk tido mlm tu..bab lapar plak, lambat makan sikit mulalah rasa nk muntah..dah masuk makanan, terlebih makan pun nk muntah jugak 😁

Normal sis, sy pun preggy anak kedua.. Lembik je.. Anak first mcm2 boleh buat.. Lain anak lain pembawakan.. Hehe 🤭

saya pon tengah rasa ap yang awak rasa skrng.. anak kedua nie tak sma mcm anak ptama ..

sya pula klu rasa lpar muntah2...dan slalu lapar..saya jadi kuat makan

saya anak kedua ni gagah sikit😆 anak pertama lembikk