kalau kuo lendir mcm ni normal ke atau kena g klinik?

skrg 38week...skrg hamil ank kedua tp ank first kuo air terus xde kua lendir mcm ni..blh bg pndpt ibu2

kalau kuo lendir mcm ni normal ke atau kena g klinik?
4 Balas

mcm normal je. sbb sy ada juga kuar lendir mcm tu lps doktor cuba cek jalan beberapa hari lepas, so far takde apa² pn. kalau keluar lendir bercampur betul² darah merah tu mmg kena pergi hospital.

Hi puan. Cuba puan check dengan doc. Kadang dah ada bukaan. Kalau macam saya ada keluar spotting bukan darah doc check memang dah ada bukaan

Saya kluar lendir yang mcm keputihan tu ja sis..G hspital dr cek bukaan dah 2cm..Alhamdulillah dah selamat besalin 5/7 aritu..

2y ago

saya kluar bgni sis..Maaf gmbr ad ktor sikit

dah sakit nnt pegi hsptal ye..hehe x lama lagi tu dua hari lgi ke 😁