Kepuasan isteri ketika bersama

Hai rakan2 suami sekalian. Ada tak yg boleh share ilmu bab pekahwinan ni. Mcm mane kite nk tahu isteri kita mendapat kepuasan / inzal / orgasm yg cukup ketika berhubungan kelamin ye? Gusar bile melihat isteri sy, kdg2 bile tye mereka ni mcm senyum / xde ckp ape2. Tak tahu samada malu utk beritahu atau apa. Normally berape lama ye utk isteri dpt kepuasan bile bersama? Yg kedua, adakah size zakar mempengaruhi kepuasan isteri juga ye. ? Jika ade kaum hawa yg boleh share, appreciate sgt. Harap xde yg mengecam pertanyaan sy ni 😅

11 Balas

Hi abg, drp my POV, isteri mmg perlukan byk kali orgasm smpai die btul2 puas. Contoh, kdg2 bile suami foreplay main2 kt area vagina, isteri pon boleh dpt orgasm. Tp still xpuas. Still nk lagi. Feeling makin x tahan for penetration from penis. Bile dh masuk, contoh posisi normal suami di atas, isteri boleh orgasm. Tp still blom puas jgk. Rase nk lagi, tukar posisi lain, tekanan geseran zakar dlm vagina tu lain2, boleh kene sebelah kanan, kiri, sebelah atas. Semua tu akan bg isteri orgasm. Bile isteri dh dpt semua orgasm br lah die feel semua lepas n penat dh x larat. Then br lah suami patut pancut utk habiskan that round sebgai penutup. Klu sy, sy akn beritahu suami every time nk orgasm, n suami akan tukar posisi lain smpai next orgasm. Bile sy dh puas, br bgtau suami dh smpai turn die. Tp mase mule2 kawin x mcm ni. Selalu die pancut dlu. Lepas dh komunikasi n bincang elok2 br lah dpt persefahaman yg mcm ni. Sbb bile sy dh rase nk orgasm, tibe2 suami dh pancut rase frust n bad mood sbb x lepas nk orgasm. Tu yg seharian boleh moody n sakit kepale. Bab size zakar, mybe kurang significant, yg penting isteri dpt orgasm n puas. Bg sy klu zakar yg lebih lebar ukur lilit akan rase lebih full/penuh bila masuk dlm vagina. Geseran lg kuat pd vagina n suami pon rase lebih ketat. Tp in the end kepuasan orgasm tu lg penting la drp size. Klu besar tp cpt pancut n x dpt puaskn isteri pon xgune. Klu awk ade masalah size. Beli je pam vakum. Sbb suami pon ade pakai. So sy dpt la rase pervezaan bile die pam n x pam. Harap membantu lah ye.