Inginkan Penyelesaian

Maaf jika topik ini melibatkan seks,tapi sebgai seorang lelaki saya sangat mementingkan kepuasan isteri saya....saya kecewa bila saya berkahwin,saya mula terkena sindrom mudah terpancut walaupun baru henjut beberapa kali..kasihan isteri saya,ukuran zakar saya hnya 4 inci setengah dan ukur lebaran tak sebesar mana....saya tahu isteri saya tak puas bila zakar saya tak mampu bertahan lama....saya sayangkan dia,saya bersedia turunkn ego saya demi kebhagiaan dia..bagaimana kah cara untuk saya selesaikn masalah mudah terpancut awal saya?? Ada tak petua atau produk untuk pnjngkn zakar saya serta mmbesarkannya (yang benar2 berkesan)..saya buat demi isteri saya,saya takut kehilangan dia....please tolong saya.....saya sayang isteri saya sangat2

6 Balas

Sebenarnya, ukuran panjang tu bukan penentu kepuasan. Perempuan bole jer klimaks walaupun ukuran 4.5 inch. Masalah encik ni cepat pancut. Memang payah sikitla sebab perempuan amb masa juga untuk klimaks. Encik bole try aktiviti menyelam. Boleh melatih untuk kawal pernafasan. Memang boleh tahan lama tanpa perlu suplemen.

pakai gambir emas tu...rm90 mcm tu la..suami sy pakai..lama jgk dlm 45 minit ...zakar pn jd besa..hrp dpt la membantu

dekat ipoh perak ada tukang urut yg bagus untuk besar kan dan bgi tahan lama. kalau nak saya bgi no telefon dia.

Sapu dick pakai minyak kelapa dara lepas tu baru bersama

Urut encik sy oun urut jugak

Urut la encik

4y ago

Terima kasih mrs a....alhamdulillah dapat jugak solution untuk masalah saya...